Mijn ervaring was in 1 woord top! Dillink neemt de tijd voor je, ik wou nog iets veranderd hebben aan de tattoo en dit was geen enkel probleem. De sfeer in de tattoostudio was ook goed, wat voor mij toch ook belangrijk is. Ik wil me op me gemak voelen. Kon aangeven als ik even een pauze wilde dit was geen probleem. De tattoo is Nog mooier geworden dan ik had gedacht strakke lijntjes en mooi ingekleurd. Ik kom zeker terug! Liefs Rianne.

Rianne

Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn tattoo.
Toen ik bij Dillink kwam heb ik vertelt wat mijn ideeën waren en rene heeft daar een mooi creatief ontwerp van gemaakt. Heb 2 sessie gehad en beide waren goed verlopen. Werd beide keren goed ontvangen en voelde me erg op m'n gemak.

Hendrieke

Ik heb nu meerdere keren een tatoeage door Rene laten zetten, zowel cover-up als nieuw ontwerp, en ben erg tevreden. Hij luistert naar wat je wilt en maakt er dan een mooi ontwerp van. De ongedwongen en gezellige sfeer in de shop maakt de pijn wat beter te dragen en ik zou Dillink dan ook zeker aanraden bij anderen. Zowel voor de kwaliteit als de gezelligheid.

Maaike

Mijn ervaring met tattoo's zetten was eigenlijk om het even kort samen te vatten:
Bloed zweet en tranen.
Ik heb een tattoo op mijn onderarm en die wilde ik wat minder laten opvallen.
Maar dat bleef er steeds bij.
Mede doordat ik er tegenop zag, wilde ik natuurlijk een goede artiest hebben. Maar gelukkig en per toeval kwam ik bij Dillink in Franeker. Afspraak gemaakt en toen moest ik wel. Ook bij Rene vol zenuwen vertelde hem hoe erg ik t vond en Rene stelde me gewoon gerust echt super. Eenmaal bezig was ik verbaasd over het gevoel. Mijn ervaring met mijn vorige artiesten dat het gewoon pijn deed en bij die artiesten voelde ik mij ook niet op mijn gemak.

Rene is rustig en je kunt er mee lachen en is ook serieus met zijn vak bezig. Qua tatoeëren super mooi netjes werk en ook heel belangrijk de hygiëne. Dat is perfect. Dat zijn bij mij belangrijke puntjes. Dillink thumps up als je het mij mag vragen.
Groetjes Domien van der Woude.

Domien van der Woude

Ik heb twee prachtige tattoo's laten zetten bij René. Bij de eerste tattoo heb ik ideeën opgegeven per app en daarna hebben we telefonisch besproken wat mijn gedachten en ideeën hier verder bij waren. hier heeft hij een prachtige tekening van gemaakt en ik was direct te vrede en super enthousiast. Tijdens het tatoeëren stelt René je op je gemak en kun je lekker kletsen over van alles, tijd vliegt voorbij. De tattoo is in twee keer gezet, hier heb ik geen pijn en last van gehad. Er is een prachtig plaatje op mijn bovenbeen gezet waar ik nog steeds super blij mee ben en waar ik veel complimenten over krijg. Door dat ik bij de eerste tatoeage een super ervaring heb gehad heb ik samen met mijn man nog een tattoo bij René laten zetten. Heel erg bedankt!

Katja

Na lang rond vragen naar een goeie tattoerder kwam ik uiteindelijk bij Dillink te Franker (Friesland) terecht. En die is nooit meer van me af gekomen!! Wat een kunstwerken maakt die man. En het is ook nog eens super gezellig.

Melissa

De namen van mijn dochters staan er super strak op!
Ik ben helemaal tevreden over het resultaat!!
Rene stelt je op je gemak en zorgt voor een ongedwongen sfeer!
Gezelligheid mag ook niet ontbreken!
Een eventuele volgende tattoo wordt dan ook zeker weer door Dillink in Franker gezet.

Carolien

DillInk neemt echt de tijd voor je en werkt samen met jou aan een geweldige tattoo. Samen zijn wij tot een ontwerp gekomen van mijn sleeve tattoo. Iedere sessie was weer een klein "feestje" en ik had echt het gevoel dat we samenwerkten. Iedere dag kan ik met trots naar mijn sleeve tattoo kijken, en dat is natuurlijk de bedoeling!

Marc

Rene is een goede tatoeëerder die alle tijd voor je neemt. Meestal lever ikzelf een ontwerp aan met een paar ideeën en Rene werkt het verder uit tot een fantastisch geheel. Ondertussen heeft hij drie tattoo's gezet, een adelaar met vlammend hart en de namen van mijn oudste 2 kinderen op mijn borstkas, een Alice Cooper sleeve op mijn linker onderarm en op de mijn rechter onderarm een old-school anker met zwaluw met daarboven de namen van mijn jongste twee kinderen. Alle tattoo's zijn een waar kunstwerk op zich en waar ik enorm blij mee ben. In mij heeft hij een vaste klant gevonden!

Maarten

Bij dill-ink wordt er goed naar je geluisterd, zeer mooi werk verricht, altijd gezellig ik ben in ieder geval zeer tevreden, Dit is en blijft mijn adresje.

Groetjes Eva

Eva

Keurig schoon, relaxte omgeving en een supergave tattooshop. Wat mij betreft de beste tattooshop van Friesland!

Matthijs